Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Desde Valencia ya se puede llamar al servicio telefónico de la Agencia Tributaria Valenciana, tención telefónica personalizada

S'ha acabat no poder resoldre els problemes i els dubtes amb la Hisenda valenciana. El govern ha anunciat la creació d'un nou servei d'atenció telefònica, que té com a objectiu donar als ciutadans i ciutadanes la versió oficial de com s'han d'enfocar els impostos que són competència de la Generalitat. Estem parlant de successions, de transmissions patrimonials.

L'Agència Tributària Valenciana (ATV) ha engegat un nou servei d'atenció telefònica personalitzada mitjançant el qual es posarà directament en contacte amb aquelles persones que ho sol·licitin per informar-los i aclarir-los dubtes sobre els seus tributs.

Mitjançant aquesta nova eina, professionals de l'ATV contactaran amb els contribuents que facin una petició per a aquest servei, el dia seleccionat ia l'hora aproximada triada per aquests, per ajudar-los a emplenar i presentar tres dels impostos que gestiona la Generalitat.

Es tracta de l'impost de transmissions patrimonials, que s'aplica en casos de compravenda d'habitatges, vehicles o en la realització d'ampliacions de capital empresarial; l'impost d'actes jurídics documentats, que grava la legalització de documents notarials, mercantils i administratius i el de compravenda de vehicles, que s'aplica al cas de transaccions de cotxes entre particulars.

"L'objectiu és ajudar els contribuents i donar-los servei cada vegada que ho necessitin sense que s'hagin de desplaçar a una seu física, estalviant així temps i guanyant agilitat totes les gestions", ha assenyalat el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España.

"Volem avançar cap a una nova administració més moderna, més eficient i més propera a la ciutadania fent ús de totes les possibilitats i mitjans disponibles tant telefònics, com digitals i telemàtics. Tot això, sense oblidar l'atenció presencial que continua sent necessària per a determinats col·lectius “, ha apuntat el conseller.

Arcadi España ha explicat que "els tributs vigents permeten finançar l'estat del benestar de què tots gaudim, per això des de la Generalitat volem facilitar el compliment voluntari de les obligacions tributàries a tota la ciutadania donant-li el millor serveis i la major garantia de seguretat en els seus operacions".

Accés al servei

Es podrà accedir a aquest servei des de la pàgina web de l'ATV, a l'apartat 'Serveis a la ciutadania i sol·licitud de cita prèvia'. També podreu sol·licitar l'atenció telefònica directament (premeu aquí).

Un cop dins de l'aplicació, caldrà triar l'opció de "L'ATV en diu Servei SAVI", on la persona usuària haurà d'indicar quan prefereix que un o una professional de l'Agència Tributària s'hi posi en contacte.

Aquest nou servei s'emmarca al Servei d'Assistència Virtual Integral (SAVI) de l'ATV, que té com a objectiu prestar de manera personalitzada i no presencial els serveis d'informació i assistència que s'ofereixen habitualment a l'oficina física. Properament estarà disponible també per a l'impost sobre successions i donacions.


* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon