Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Començen a Vilamarxant obres de millora de camins i carrers

 L'empresa adjudicatària de les obres de millora de diversos carrers i camins de Vilamarxant ja ha començat la seua feina. En concret, durant el matí de hui ha estat netejant i esbrossant els vials per a poder procedir després al seu asfaltat. 

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, s'ha desplaçat fins a la zona on s'està actuant per a comprovar de primera mà el treball que està realitzant l'empresa. 

Xavier Jorge ha destacat que aquesta actuació “respon a les demandes ciutadanes i que milloraran substancialment la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les urbanitzacions i els barris on s'està treballant”. 

Entre els camins que es veuran afectats i millorats destaquen el de Cap Blanc, el dels Plantaes, i el que va per davall de la plaça de Muntanya Horquera. També s'actuarà als voltants de la plaça del Pilar i el barri San José.

Els treballs són finançats amb el Pla d'Inversions de la Diputació de València.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon