Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest matí es decideix si tornen els desallotjats a Sacanyet, Teresa i pedanies d'Andilla

Els bombers, pendents dels rebrots a la zona més propera a El Toro i Andilla

La direcció de l'incendi decidirà demà al matí si poden tornar els veïns desallotjats a Sacanyet, Teresa i les pedanies d'Andilla que encara no poden tornar a casa per l'incendi de Bejís.

Així ho ha indicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de la reunió del Cecopi abans d'una nit en què s'espera climatologia favorable per a les tasques d'extinció, amb humitat entre el 70% i el 80%. 

Preocupen especialment els rebrots al flanc nord del perímetre, entre Andilla i El Toro.Pel que fa a la Vall d'Ebo, s'esperarà a huí per decidir si finalment es declara estabilitzat, ja que al llarg de la vesprada d'ahir s'han produït alguns rebrots que s'han pogut controlar. En tots dos casos, a la vesprada, s'han donat unes condicions desfavorables, amb molta calor, poca humitat i vent, encara que menys intens del que s'esperava.

Aquesta mateixa situació es preveu per a la vesprada  de huí, però s'espera que les condicions favorables d'aquesta nit permetin atacar més els focs. A l'incendi de Bejís hi haurà entre 300 i 400 efectius treballant i huí s'hi incorporaran 23 mitjans aeris del Ministeri.

Segons ha avançat Puig, la idea és que si continua l'evolució positiva de l'incendi i "tot transcorre amb normalitat" , es plantejarà huí el retorn dels veïns. El més probable, segons ha indicat, és que n'hi hagi alguns que ho puguin fer al matí i altres hagin d'esperar a la tarda.




Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon