Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La L2 de Metro recupera el 22 d'agost la circulació entre totes les estacions

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà el pròxim 22 d'agost, des de l'inici del servei, la circulació ferroviària entre les estacions dels Carolines-Fira i Font del Pitxer de la Línia 2 de Metrovalencia (Llíria-Torrent Avinguda). L'obertura es realitza una vegada finalitzades les obres de renovació de via que han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre totes dues estacions, des del passat 4 d'agost.

Després de completar aquests treballs, així com els realitzats anteriorment en el tram comprés entre les estacions de L'Eliana i Llíria, la Línia 2 de Metrovalencia recupera la normalitat en el servei al llarg de tot el seu recorregut.

En la resta de la xarxa, els treballs continuen fins al pròxim 31 d'agost en línia 1 (Castelló-Bétera), en els trams Alginet-Castelló i entre Entroncament i Bétera. En línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) el tall del servei afecta al tram que comunica les estacions d'Alboraia Peris Aragó i Rafelbunyol.

Mentre es realitzen aquestes obres, FGV ha disposat un servei alternatiu d'autobús en els trams afectats. Cada estació de metro compta amb personal informador per a facilitar a les persones usuàries l'accés a les parades d'autobús i el transbord, atés que algunes d'aquestes parades, per impossibilitat física d'accés dels vehicles, no es troben en la pròpia estació del tren.

Des d'FGV es demanen disculpes per les molèsties que puguen ocasionar aquestes obres i es recomana a les persones usuàries que s'informen del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos en la pàgina web de MetrovalenciaMetrovalencia i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv o l'App oficial de Metrovalencia.

Treballs de renovació

Per a executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions d'euros, IVA inclòs, amb l'objectiu de renovar diferents trams d'aquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

Amb aquesta intervenció, la primera fase de la qual es va realitzar a l'abril d'enguany, s'actua sobre aparells de via i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per als vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s'han previst amb la finalitat de fer front a la deterioració que pateixen aquests elements, provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que majors problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini.

Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon