Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil tindrà punts informatius contra violència de gènere i més seguretat policial en les Festes

 Se incrementarà la seguretat en discomóviles i actes centrals de les  Festes Patronals.

Estan previstos operatius especials de la Policia Local, controls coordinats amb la Guàrdia Civil i la presència de seguretat en el recinte del Centre Multifuncional B-Club que albergarà diversos esdeveniments musicals.

La Regidoria d'Igualtat i Sanitat habilitarà en els esdeveniments musicals i centrals, punts d'informació contra la Violència de Gènere i contra les addiccions.

Ahir matí va tindre lloc una reunió de coordinació entre la Prefectura de la Policia Local de Benaguasil i les regidories de Festes, Seguretat i Sanitat per a abordar una qüestió que preocupa de ple a la ciutadania, la seguretat i aquells incidents relacionats amb la submissió sexual que ja ha registrat més de 200 denúncies en tota Espanya.

Des del Govern Municipal de Benaguasil s'ha optat per augmentar la seguretat en tots els esdeveniments que se celebraran en la programació de les Festes Patronals a partir del pròxim 26 d'agost.

Per a això, estan previstos operatius especials amb major presència policial però també la presència de vigilància de seguretat a l'interior del recinte del Centre Multifuncional B-Club que té previst acollir discomóviles els pròxims dies 26, 27 d'agost i 10 de setembre.

L'augment de presència policial també es veurà reforçat en els actes centrals de les Festes Patronals de Benaguasil els dies 7, 8 i 9 de setembre en les actuacions musicals de les orquestres LA PATO, LA TÒKIO i en el Remember de Raúl Platero en l'Avinguda de Montiel.

A més d'aquestes mesures, també es duran a terme controls coordinats amb la Guàrdia Civil i l'Ajuntament de Benaguasil posarà a la disposició de la tota la ciutadania, però especialment de la població juvenil, punts d'informació contra la Violència de Gènere i contra les addiccions.

Per a la regidora de Festes Ana Aleixandre, “existeix un compromís total per part de l'equip de govern de posar tot de la nostra part per a celebrar la programació festiva sense incidents i no dubtarem a prendre les mesures siguen necessàries per a evitar qualsevol situació de risc. Demanem també col·laboració a la ciutadania i molt especialment a la nostra població juvenil perquè, davant qualsevol anomalia o conducta inadequada, la posen en coneixement de la Policia Local i de la Guàrdia Civil per a actuar amb total contundència”





.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon