Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una nova oficina técnica de l'ajuntament de LLíria per a l'assistència en Fons Europeus per a la Rehabilitació

L'Ajuntament de Llíria ha obert en la jornada de hui, 16 d'agost, la nova Oficina Tècnica de Fons Europeus de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Esta oficina estarà oberta de dilluns a divendres, en un horari de 08.30 a 14.00h. L'atenció al públic es desenvoluparà preferentment mitjançant cita prèvia, que podrà sol•licitar-se en el telèfon 963426006 o en el correu electrònic pedrola_elv@gva.es.

Entre els serveis que presta esta nova oficina es troben l'assistència a propietaris, tècnics i administradors de finques sobre ajudes per a la rehabilitació d'habitatges i edificis; prestació d'informació sobre requisits, quanties i procediments i, a més, també servirà com a punt informatiu sobre l'Informe d'Avaluació de l'Edifici d'Habitatges (IEEcv).

La regidora d'Habitatge de l'Ajuntament de Llíria, Isabel Llopis, ha afirmat que "el principal objectiu d'esta oficina serà oferir ajuda i suport en actuacions de rehabilitació tant en habitatges com en barris". 

S'uneix, d'esta manera, a l'obertura també de l'oficina Xaloc en la localitat edetana, la finalitat de la qual és parar atenció en qüestions sobre lloguers, ajuda a persones o famílies en risc de perdre el seu habitatge habitual, així com assessorament per a la rehabilitació d'edificis. "Amb esta mena de serveis busquem, sobretot, integrar tots els espais urbans i garantir que la ciutadania puga accedir a un habitatge digne", ha explicat Llopis.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon