Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla rep una subvenció per a a la realizació de tractaments front mosques i mosquitsL'Ajuntament de Loriguilla ha rebut una subvenció de 1.361,25 euros per al desenvolupament de campanyes de Salut Pública l'any 2022. Així, aquest import anirà destinat a la realització de tractaments contra mosques i mosquits.

D'altra banda, des del Consistori se segueixen realitzant els tractaments contra rates i paneroles amb l'objectiu de garantir la salubritat i salut pública al municipi. Per això, s'ha demanat a l'empresa desinsectadora fer un esforç per intervenir d'urgència a diversos punts localitzats del municipi.

* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon