Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Escola municipal d'estiu de la Pobla de Vallbona treballa amb 330 xiquetes i xiquets

Enguany l'Ajuntament ha augmentat les places per a atendre l'alt nombre de sol·licituds

Esta setmana ha començat l'Escola d'estiu municipal, amb 330 xiquetes i xiquets de totes les edats, els quals estan gaudint d'un munt d'activitats als diversos centres del poble fins al 29 de juliol. 

Enguany l'Ajuntament ha hagut d'augmentar les places de les escoles, previstes en un primer moment per a 240 menuts, per a atendre l'alt nombre de sol·licituds, la qual cosa ha suposat també fer més contractació de personal. La ràtio és de 10 alumnes per monitor.

A banda de les activitats als centres, hi ha previstes diverses eixides. Ahir, com ara, els més menuts anaren a Vialdea. L'Escola d'estiu ofereix també places per a alumnat amb necessitats especials, els quals estan atesos per professionals qualificats al CEIP El Campés.

Cada centre ofereix activitats amb diverses temàtiques: Pirates del Túria (CS Camp de Túria), La Mallamàquina del Temps (CS La Malladaeta), La màgia de la natura (CS LA Rascanya), La ciència és divertida (La Casa Gran), Bruixes i bruixots (CEIP El Campés) i Escola Esportiva (Ciutat Esportiva).



* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon