Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana del 4 al 8 de juliol activitats gratuïtes per a menors de 9 a 12 anys en la biblioteca provisional

#laeliana
L'Ajuntament ha organitzat, amb l'arribada de l'estiu i durant la setmana del 4 al 8 de juliol, una sèrie de tallers a la Biblioteca Municipal pensats per a xiquets i xiquetes d'entre 9 i 12 anys amb l'objectiu de despertar la seua creativitat i enginy. 

En total, tres activitats en les quals aprendran l'art de dibuixar lletres boniques amb el taller de Lettering el dilluns, coneixeran a un dibuixant de còmic i aprendran recursos útils per a crear i expressar-se a través noves tècniques al taller del dimecres i es familiaritzaran en la sessió del divendres amb les peces del circ de Tangram, on gaudiran component figures i descobrint que totes, encara amb les seues diferències, són necessàries.

Les inscripcions gratuïtes per a participar estan ja obertes a través del correu prestecsbiblioteca@leliana.es o a través de telèfon 96 274 23 71. Totes les activitats es realitzaran en horari de 9 a 12 del matí en la ubicació provisional de la Biblioteca situada en l'edifici Passarel·la (c/Forces Armades, 3).

El regidor de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a gaudir d'aquesta programació estiuenca a la Biblioteca i ha recordat que continua en marxa el servei de préstec a domicili de llibres, que s'ofereix des de la irrupció de la pandèmia en 2020, per a persones majors de 70 anys o amb mobilitat reduïda.

 Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon