Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana del 4 al 8 de juliol activitats gratuïtes per a menors de 9 a 12 anys en la biblioteca provisional

#laeliana
L'Ajuntament ha organitzat, amb l'arribada de l'estiu i durant la setmana del 4 al 8 de juliol, una sèrie de tallers a la Biblioteca Municipal pensats per a xiquets i xiquetes d'entre 9 i 12 anys amb l'objectiu de despertar la seua creativitat i enginy. 

En total, tres activitats en les quals aprendran l'art de dibuixar lletres boniques amb el taller de Lettering el dilluns, coneixeran a un dibuixant de còmic i aprendran recursos útils per a crear i expressar-se a través noves tècniques al taller del dimecres i es familiaritzaran en la sessió del divendres amb les peces del circ de Tangram, on gaudiran component figures i descobrint que totes, encara amb les seues diferències, són necessàries.

Les inscripcions gratuïtes per a participar estan ja obertes a través del correu prestecsbiblioteca@leliana.es o a través de telèfon 96 274 23 71. Totes les activitats es realitzaran en horari de 9 a 12 del matí en la ubicació provisional de la Biblioteca situada en l'edifici Passarel·la (c/Forces Armades, 3).

El regidor de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a gaudir d'aquesta programació estiuenca a la Biblioteca i ha recordat que continua en marxa el servei de préstec a domicili de llibres, que s'ofereix des de la irrupció de la pandèmia en 2020, per a persones majors de 70 anys o amb mobilitat reduïda.

 Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon