Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana fa resum del funcionament de la 'Línea Verde' que resol el 97% de les incidències


'Parcs i Jardins' és la tipologia d'incidències més comunicada per part de la ciutadania.

El servici de Línea Verde a l' Eliana ha registrat, des de la seua posada en marxa en 2015, 7.506 incidències de la quals el 97% han sigut ja solucionades. L'eficaç resposta per part de l'Ajuntament en la resolució d'incidències comunicades pels veïns i veïnes ha sigut possible gràcies a la participació ciutadana, que ha experimentat un creixement exponencial, i ha permés també apuntar unes certes necessitats de les quals no tenia constància.

El tipus d'incidències més freqüent són aquelles que fan referència a 'Parcs i Jardins' (21%), seguit de 'Mobiliari Urbà i Senyals' (19%), 'Enllumenat' (17%), 'Neteja Viària' (16%), 'Recollida de Mobles i Estris' (8%) i 'Residus' (7%).

Per a poder utilitzar aquest nou servei és necessari procedir a la descàrrega gratuïta de l'APP Línea Verde a través de Google Play o APP STORE i seleccionar el municipi. Per a comunicar un desperfecte, n'hi ha prou amb punxar sobre el botó 'Nova Incidència' i seleccionar la tipologia. De manera automàtica, l'APP detecta les coordenades exactes en les quals se situa el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre aquesta. Una vegada enviada, personal municipal rep notificació i inicia els tràmits per a la seua solució. El ciutadà al seu torn, rep notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produïsca un canvi en l'estat d'aquesta.

A través de Línea Verde, l'usuari també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. N'hi ha prou amb seleccionar l'opció de 'Feix la teua consulta'. En un termini màxim de 24 hores tindrà resposta per part d'un equip d'experts en la matèria de forma completament gratuïta.

Al servei Línea Verde també es pot accedir a través de la web www.liniaverdaleliana.com. A més de comunicar una incidència o plantejar una consulta, l'usuari disposa d'un ampli contingut de consulta mediambiental (guia de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi etc…), a més d'alertes i notícies locals.Línea Verde també ofereix els seus serveis a través de contacte telefònic en el número 902 193 768 en horari de 8.00 hores a 17.00 hores (cost de la cridada 0,07 €/*min).

La regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha celebrat el bon rendiment del servei i ha recordat que la col·laboració ciutadana és imprescindible per a detectar les deficiències o desperfectes que es produeixen en la via pública dia a dia i poder donar solucions de manera satisfactòria i ràpida.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon