Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre de Salut de loriguilla avança a bon ritme, segons manifesta l'alcalde en una visita recent

 El nou alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, al costat dels arquitectes del Servei d'Assistència Tècnica (SAT) de Lorisum, Clara Vento i Juan Luis Blanco, van visitar les obres del Centre Auxiliar de Loriguilla per a comprovar l'estat i l'evolució d'aquestes.

Aquesta setmana s'estan acabant els treballs de pintura general i prompte passaran a instal·lar-se el mobiliari fix, el taulell d'atenció, els banys, etc.

Des del Consistori asseguren que la reforma contínua a bon ritme i destaquen l'espaiós i ampli que està quedant el nou Centre de Salut.

També han comunicat que, quan finalitzen les obres, la mateixa empresa que les està duent a terme s'encarregarà de reparar les voreres de la zona.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon