Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig es reunirà el dilluns amb el comitè d'experts per 'avaluar l'estat de la situació'

Encara que el president rebutja un "alarmisme excessiu" enfront de l'augment de casos i assegura que els ingressos són "assumibles"

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha rebutjat actuar amb un "alarmisme excessiu" davant l'augment de casos de Covid-19 les últimes setmanes i ha fet una crida a la "prudència" perquè, ha assegurat, "els ingressos a UCI són assumibles pel sistema sanitari".

Així s'ha pronunciat Puig aquest dissabte durant l'acte de commemoració dels 30 anys del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Morella, després de ser preguntat pels mitjans sobre la possibilitat d'implantar noves mesures restrictives davant de l'increment de positius per coronavirus.

En aquest context, el cap del Consell ha remarcat que dilluns que ve 11 de juliol es reunirà, juntament amb el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, amb el comitè d'experts per "avaluar l'estat de la situació". "Les vacunes funcionen i, per tant, la millora de la capacitat que tenim és vacunar", ha apuntat.

"Les vacunes són la millor recepta i, per això, la nostra actuació ara és acabar de vacunar totes aquelles persones que encara no ho estan", ha destacat, alhora que ha reiterat que s'ha evidenciat que, "si estan vacunades, fins i tot aquelles persones que es reinfecten tenen una capacitat de resistència més gran”.

Aquest divendres passat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat un total de 8.854 nous casos de coronavirus i 24 morts més -nou dones d'entre 69 i 100 anys, i 15 homes d'entre 63 i 90.

Quant a la situació dels hospitals, els centres hospitalaris valencians tenen actualment 1.164 persones ingressades, 56 a l'UCI: 140 a la província de Castelló, cinc a UCI; 409 a la província d'Alacant, 23 a l'UCI; i 615 a la província de València, 28 a UCI. Dimarts passat els hospitalitzats eren 1.192 (la xifra més alta des del 16 de febrer), 41 a l'UCI.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon