Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat ha tornat a mostrar en una jornada informativa els serveis a disposició del começ de la comarca

#CampdeTuria    #MancomunitatCampdeTuria 

La Mancomunitat Camp de Túria va realitzar en el matí d'ahir una jornada d'informació i mostra de tots els serveis amb els quals compta l'ens supra municipal i que posa a la disposició del comerç local.

Així, el personal tècnic del ACORD es va desplaçar fins a Riba-roja de Túria on es va mantenir una reunió de treball amb els membres de l'associació de comerciants i professionals de la localitat, Agrupa. Durant aquesta, a més d'atendre i resoldre algunes de les qüestions que van plantejar les persones assistents es va explicar de manera detallada els serveis que es presten des de la Mancomunitat Camp de Túria.

Un a un es van anar desgranant els serveis gratuïts als quals poden accedir els comerços de Camp de Túria. "Des del mentoring on el personal tècnic t'ajuda, t'acompanya i orienta tècnicament en la gestió i administració a pimes fins al coaching empresarial t'oferim l'oportunitat d'aconseguir la màximae ficàcia i eficiència amb optimització de recursos i consecució d'objectius.

A més, l'ajuda que podem oferir en quant al finançament i subvencions, consisteix a aconseguir els recursos econòmics al teu abast perquè el finançament és part del teu projecte. Com a coneixedors dels reptes i de les necessitats a les quals s'ha d'enfrontar el comerç impulsem la innovació en el territori cap a un futur pròsper i per això, posem a la disposició del comerç de Camp de Túria personal tècnic que orienta i aconsella sobre les solucions digitals que cada negoci necessita".

Per tant la Mancomunitat informa que:  " en aquest sentit, també es va donar a conèixer el Portal d'Ocupació i Empresa. Un recurs més a la disposició de les empreses de Camp de Túria. Si tens un comerç i vols que el personal tècnic t'assessore i t'ajude en el desenvolupament del teu negoci, contacta amb nosaltres en el 962798150 Ext. 2."
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon