Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 50ª Fira de la Cirera torna a posar a Serra com a Cap i Casal de la Calderona

Un moment de la jornada del diumenge , les autoritats

Amb una afluencia de persones que ha complit sobradament les expectatives del municipi i ha omplit els diferents pàrquings preparats al respecte i una organtizació del Consistori que ha estat en el seu punt. Serra entra de nou com a Cap i Casal de la Calderona

Tot el cap de setmana, dissabte 4 de juny i diumenge 5, venen celebrantse activitats i  arribant a Serra molts veíns i veïnes de tota la Calderona, de Camp de Túria i de la resta del País.  Acompanyats per un temps de ple estiu que a voltat per damunt dels 30º, però que no ha fet impossible el caminar hi el gaudir de tota la activitat muntada pel consistori, les associacions i els diferents moviments al voltant de la Fira. Una organització municipal que hi ha permés arribar, trobar pàrquing, incloent passejar joiosament per la Fira.

Els comerciants pel seu costat desitjosos que la Fira funciones han posat de si tot el que han pogut: "la gent ha vingut a Serra han tornat després de 2 anys, hi havia ganes" comentaven alguns. 

Les botigues, les parades de la Fira, els forns, bars, alguns restaurants que han omplit també al migdia. En fi, és possible que el moviment econòmic no haja sigut tot el que hagueren volgut, però la festa i les ganes s'han notat. La vida torna, almenys ara com ara, al Cap i Casal de la Serra Calderona.

Tant el més xicotets com els més majors han pogut visitar el museo de  l'Oli uns dels espais sorpressa que varem ser arreglats i restaurats durant l'any passat.

Activitats musicals el dissabe per la vesprada - foto Ajuntament Serra


Hem vist també autoritats

L'alcaldessa, Alicia Tusón, con amfitriona i les persones i autoritats que han assistit a donar suport a la Fira de la Calderona. Entre elles, la consellera de Participació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el vicepresident Carlos Fernández Bielsa, el sotssecretari d'Hisenda Daniel González Serisola, i un bon nombre d'alcaldesses i alcaldes de la comarca, com Ximo Segarra (Benaguasil), De Nàquera -  Damián Ibáñez, la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines Lola Celda, de Benissanó -Amparo Navarro i del poble també veí d'Olocau Antonio Ropero .

Ningú ha donat puntada sense fil, per la qual cosa les diferents autoritats han aprofitat per a veure's, reunir-se i comentar la situació, la recuperació econòmica la marxa de la comarca, fins i tot del País. Hem vist inclós que la Consellera de Participació aprofitava per fer una "quedada" en gent del seu partit (EUPV) de la comarca Camp de Túria.  Hem sorpress al  grup en un restaurant conegut de les afores degustant una lluídora paella.

La jornada posa fí i tots tindran que fer recompte. Però per als que no estem al si dels comptes, ens ha semblat una Fira molt exitosa.  Fins  l'any vinent!

Una passejada per la Fira


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon