Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Associacions per la Memòria fan una crida a familiars de represaliats per a identificar els cossos per l'ADN



#CampdeTuria   #Memoria

Després dels treballs realitzats en les diferents fosses, alguns dels cossos trobats encara no ha sigut possible identificar-los. El temps transcorregut i la possible desaparició de familiars directes, o simplement el canvi de domicili. Fan difícil el treball d'identificació.

Fins ara un gran nombre dels represaliats han aconseguit identificació i la base ha sigut l'aportació d'ADN per familiars de les persones represaliades.

A Paterna el treball fet en les diferents fosses ha pogut dignificar, noms i cossos que han estat entregats a familiar i soterrats dignament. Un treball de Justícia i reparació.

Per això existint persones l'origen de les quals o últim domicili poguera trobar-se en els municipis de Camp de Túria, l'Associació Cultural Republicans de Xátiva fa una crida per a la participació en aquesta campanya per a localitzar a familiars.

Si reconeixes a algun, o eres familiar, tens el correu de cadascuna de les fosses en la imatge que compartim. dirigeix-te a aqueix correu, o al correu general que figura en la imatge de l'article

Es tracta de contactar amb ells perquè dirigisquen i faciliten la forma d'obtenció de l'ADN necessari a fi de facilitar la localització de les persones que es troben en aquesta llista que publiquem.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon