Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Barceló (PSPV) lamenta que amb el PP "mai es pot avançar" per a protegir el medi ambient: "Estan sense rumb"

La síndica del grup parlamentari socialista en Les Corts  Valencianes i presidenta del PSPV-PSOE, Ana Barceló, ha assegurat que amb el PP "mai es pot avançar en protecció del medi ambient", ja que "quan més unitat es necessita per a lluitar contra el canvi climàtic i protegir la nostra naturalesa, ells sempre s'han mantingut en postures contràries", i ha enlletgit al president del PPCV, Carlos Mazón, que "encara no té propostes ni mesures, estan  desnortados i sense rumb".

Així ha respost Barceló al 'popular', que aquest diumenge ha censurat l'"afany prohibitiu" del Consell en matèria de medi ambient i li ha retret el seu "ecologisme de saló sectari".

La socialista, en un comunicat, ha lamentat que el PP "sempre s'ha posicionat en contra en iniciatives clau que avancen en la protecció al medi ambient" i ha posat com a exemple la posició dels 'populars' en el  Pativel, que "protegeix més de 7.500 hectàrees de sòl del nostre litoral de l'especulació urbanística que tant de mal va fer amb els governs del PP".

"Afortunadament, ara el Tribunal Suprem ha validat l'actuació de la Generalitat i el nostre litoral està completament protegit", ha celebrat.

A més, ha enlletgit al PP que quan va estar al capdavant del Govern d'Espanya "va imposar l'impost al Sol que va haver d'eliminar el president Pedro Sánchez". "Ara, quan el govern de Ximo Puig impulsa un decret per a fer la transició a les energies renovables, el PP vota en contra", ha criticat.

Al seu judici, els 'populars' estan "instal·lats en el no i en la crispació constant, quan el que més es necessita és unitat i acció conjunta". No obstant això, Barceló ha criticat que mentre el govern de Ximo Puig "actua amb mesures concretes per a garantir el desenvolupament de renovables i el respecte al medi ambient i al territori", Mazón "encara no té propostes ni mesures, estan  desnortados i sense rumb".

"El Consell de Ximo Puig ha apostat fermament per les renovables", ha apuntat la portaveu, al mateix temps que ha posat en valor que la instal·lació de la  gigafactoría a Sagunt "és una aposta decidida per les renovables i per la mobilitat sostenible".

Per tot això, Barceló ha demanat al PP que "s'unisca a les iniciatives que impulsa el govern de Ximo Puig" perquè "ens juguem el futur per a les pròximes dècades".

* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon