Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Gloria Calero deixa Delegació de Govern i serà senadora territorial

Gloria Calero deixa la Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana i substituirà Josefina Bueno, actual consellera d'Innovació i Universitats, al Senat, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores del canvi.

De moment es desconeix qui ocuparà el càrrec de delegat del Govern a l'autonomia, han apuntat les mateixes fonts.

Calero va ser nomenada delegada el febrer de 2020. Va néixer el 1954 i va realitzar els estudis d'infermeria a la Universitat de Múrcia. Ha desenvolupat diferents llocs de gestió com a infermera durant l'exercici de la seva professió, que va iniciar el 1974. Des del 2016 va ocupar el càrrec de directora d'Infermeria del Departament de Salut de Sagunt.

Va iniciar la seva carrera política com a regidora d'Igualtat i de Serveis Socials a l'Ajuntament de Sagunt a la legislatura de 1995-1999. Posteriorment, durant la legislatura del 2003-2007, va ser alcaldessa de la ciutat. Així mateix, durant aquest període va formar part com a vocal de la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Entre els anys 2000 i 2004 va ser membre de l'Executiva Federal del PSOE.

(EP)
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon