Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els museus de la Comunitat acolliran obres del Museo del Prado vinculades al territori valencià


   El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el director del Museo del Prado, Miguel Falomir, han mantingut aquest dimarts una trobada per la qual s'ha impulsat la col·laboració per a portar als museus valencians obres de la pinacoteca nacional vinculades al territori valencià.

   D'aquesta manera, la Generalitat avançarà en aquesta col·laboració amb el Museu del Prado per a incrementar la presència de la col·lecció de la institució museística nacional als museus de la Comunitat Valenciana.

   Així, les pinacoteques valencianes podran gaudir del dipòsit d'obres del Prado relacionades amb la Comunitat, ja siga pels seus autors o pels temes representats en elles, la qual cosa servirà "per a enriquir la seua oferta expositiva al mateix temps que s'afavoreix el coneixement de fons del Prado que actualment no s'exhibeixen de manera permanent".

   En aquest context, Puig ha qualificat la reunió de "molt satisfactòria" i ha exhibit la seua voluntat de reactivar les relacions entre la Generalitat i El Prado mitjançant aquestes fórmules de col·laboració.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon