Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

CCOO demana contractar personal interí que substituïsca el professorat que forma part dels tribunals d'oposicions


   La Federació d'Ensenyament de CCOO (FE CCOO PV) reclama a la Conselleria d'Educació "millores" per al professorat membre dels tribunals d'oposicions. En concret, advoca per la contractació de personal interí que puga substituir els docents que actuen com a tribunal, de manera que puguen dedicar la seua jornada laboral a la correcció de les proves.

   El sindicat lamenta, a través d'un comunicat, que "la correcció es dona en condicions impròpies que obliguen a renunciar al temps vital i de conciliació durant el temps que es desenvolupa el procés d'oposicions".

   "Any rere any, --prossegueixen-- les condicions dels tribunals d'oposicions es presenten molt dures i estressants. El professorat que pertany a un tribunal d'oposicions ha de compaginar aquesta tasca amb la pròpia desenvolupada com a docent del seu centre, atenent el tram final del curs amb avaluacions finals de l'alumnat. Com a resultat, les jornades laborals s'amplien a 12 hores diàries o més".

   Des de la federació reconeixen que en els últims anys s'han produït alguns avanços en la tasca dels tribunals, com per exemple les Comissions de Coordinació o la "important" disminució de ràtio de persones opositores per tribunal fins a situar-la per baix de 60.

   Però també és cert, apunten, que "aquests companys continuen desenvolupant el seu treball en condicions impròpies que els obliguen a renunciar al seu temps vital i de conciliació durant el temps que es desenvolupa el procés d'oposicions".

   A més, més enllà de la contractació de personal interí per a la substitució del professorat membre de tribunals, para CCOO és "imprescindible avançar en qüestions com les dietes o el trasllat de les proves a instal·lacions condicionades enfront de les elevades temperatures", conclouen.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon