Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat eleva l'alerta sanitària per onada de calor alta i extrema a 25 comarques


Entre elles El Camp de Túria

   La Conselleria de Sanitat ha elevat hui i demà l'alerta sanitària per onada de calor alta i extrema en municipis de 25 comarques de la Comunitat Valenciana enfront de la dotzena en què estaven ahir, segons han assenyalat fonts del departament que dirigeix Miguel Mínguez.

   En concret, estan en alerta El Comtat, L'Alcoià, La Marina Alta, L'Alacantí, El Vinalopó Mitjá, L'Alt Vinalopó, El Baix Vinalopó, La Ribera Alta, El Baix Maestrat, L'Alcalaten, Alto Mijares, La Plana Alta, El Baix Segura, La Canal de Navarrés, Els Ports, La Safor, La Vall d'Albaida, La Vall de Cofrents/Aiora, Los Serranos, La Plana d'Utiel, La Costera, El Racó d'Ademús, L'Alto Palancia, El Camp de Túria i L'Hoya de Buñol.

   Quant a la predicció de les temperatures nocturnes, s'esperen nits equatorials en els següents municipis: Agost, Montfort, Busot, Aigües, Tibi, Xixona, Novelda i Petrer.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon