Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil i Bétera arriben a un acord amb una empresa. Els joves podran fer 'pràctiques formatives'

Europa és un espai d'oportunitats per a les persones joves en tots els sentits: formatiu, professional i ciutadà. Així ho han entès l'Ajuntament de Benaguasil i Finnova que, a través de l'Oficina de Projectes Europeus del Consistori, han llançat una convocatòria de pràctiques remunerades perquè els joves del municipi puguin fer les seves pràctiques a les seus espanyoles i brussel·leses.

Amb l'impuls d'aquesta convocatòria de pràctiques curriculars, extracurriculars o formatives adreçades a graduats recents que es vulguin formar en finançament europeu i gestió de projectes, l'Ajuntament de Benaguasil fa un pas més en la seva aposta per la formació dels joves.

El regidor de Projectes Europeus ha assenyalat que "som conscients de l´experiència tan enriquidora que suposa realitzar pràctiques formatives, per això l´aposta de l´Ajuntament de Benaguasil per apropar als joves pràctiques remunerades a Espanya ia l´estranger en el marc de col·laboració d´ambdues entitats”.

La iniciativa està recolzada per Finnova, entitat que col·labora en la consecució de fons europeus per al municipi.

Les persones interessades hauran d'enviar el currículum a rrhh@finnova.eu


 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon