Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil i Bétera arriben a un acord amb una empresa. Els joves podran fer 'pràctiques formatives'

Europa és un espai d'oportunitats per a les persones joves en tots els sentits: formatiu, professional i ciutadà. Així ho han entès l'Ajuntament de Benaguasil i Finnova que, a través de l'Oficina de Projectes Europeus del Consistori, han llançat una convocatòria de pràctiques remunerades perquè els joves del municipi puguin fer les seves pràctiques a les seus espanyoles i brussel·leses.

Amb l'impuls d'aquesta convocatòria de pràctiques curriculars, extracurriculars o formatives adreçades a graduats recents que es vulguin formar en finançament europeu i gestió de projectes, l'Ajuntament de Benaguasil fa un pas més en la seva aposta per la formació dels joves.

El regidor de Projectes Europeus ha assenyalat que "som conscients de l´experiència tan enriquidora que suposa realitzar pràctiques formatives, per això l´aposta de l´Ajuntament de Benaguasil per apropar als joves pràctiques remunerades a Espanya ia l´estranger en el marc de col·laboració d´ambdues entitats”.

La iniciativa està recolzada per Finnova, entitat que col·labora en la consecució de fons europeus per al municipi.

Les persones interessades hauran d'enviar el currículum a rrhh@finnova.eu


 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon