Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera arriba a un acord amb una empresa per a donar suport a 'pràctiques formatives' dels joves del municipi

Segons l'acord, el mateix consistori fa públics els emails de l'empresa on els joves deuen enviar les dades

 "El Consistori al costat de Finnova llancen una convocatòria de pràctiques remunerades perquè els joves de Bétera puguen realitzar les seues pràctiques en les seues seus espanyoles i de Brussel·leses.  Els interessats en aquesta convocatòria hauran d'enviar el seu currículum a rrhh@finnova.eu o patricia.tejada@finnova.eu"

Segons manifesta l'Ajuntament, "en una aposta més per la joventut de Bétera, l'Ajuntament ha treballat colze a colze amb Finnova perquè joves beterenses realitzen les seues pràctiques formatives remunerades en el marc de la col·laboració mútua de totes dos entitats".

En l'actualitat, l'Oficina de Projectes Europeus del Consistori té com partner a Finnova que col·labora en la consecució de fons europeus per al municipi. "Després del bon acolliment del programa Oportunitats-UE en el qual han participat una cinquantena d'adolescents de Bétera i amb el viatge a Brussel·les per a conéixer les institucions europees i empreses situades allí, molts dels nostres joves van mostrar interés a submergir-se en el món formatiu i professional més enllà de les fronteres de Bétera i treballem perquè això fora possible al costat de Finnova", ha explicat la regidora de Joventut, María Segura.

D'aquesta manera, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha subratllat "l'enorme oportunitat que suposa que joves del nostre municipi tinguen experiències laborals a través de pràctiques formatives tant a Espanya com a Brussel·les ".

Sens dubte, l'enriquiment que destaca Verdevío es veurà plasmat en el desenvolupament d'aquestes pràctiques curriculars, extracurriculars o formatives dirigides a acabats de graduar que vulguen formar-se en finançament europeu i gestió de projectes.

En aquests moments Finnova ofereix la possibilitat de realitzar aquestes pràctiques en departaments com a Comunicació i Màrqueting, Gestió de Projectes, Legal i Finances.

Els interessats en aquesta convocatòria hauran d'enviar el seu currículum a rrhh@finnova.eu o patricia.tejada@finnova.eu

Des de la regidoria de Joventut ja s'ha animat als adolescents que hagen finalitzat els seus graus a participar en aquesta iniciativa que en paraules de la regidora "suposarà un abans i un després per a ells".

"Treballem perquè els nostres joves, que són el futur de Bétera, experimenten opcions formatives i professionals que els donen una visió més àmplia del món laboral", ha finalitzat l'Alcaldessa.

 



* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon