Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat reactiva les negociacions per a la compra del Trinquet de Pelayo


   La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, ha anunciat que la Generalitat ha reactivat les negociacions per a comprar l'anomenada "catedral de la pilota", el Trinquet de Pelayo de València. "És un referent del nostre esport i és convenient que puga arribar a ser públic, de tots els valencians i valencianes", ha agregat.

   Així ho ha avançat Tamarit en la seua compareixença davant Les Corts després d'assumir el càrrec. En ella, ha posat el focus, en matèria esportiva, en la importància del foment de l'esport femení.

   En aquest sentit, ha subratllat que la Generalitat ha acollit el primer mundial d'handbol femení a Torrevella el passat any; l'Eurobasket femení també el passat any, l'Open Ciutat de València de tenis femení. A més, també ha destacat el suport de l'administració autonòmica als Gai Games de 2026 a València.

   Així mateix, ha apuntat que han mantingut tots els programes consolidats d'acompanyament dels i les esportistes i a les federacions esportives valencianes, així com als diferents programes del foment de l'esport de base, l'esport femení i els projectes esportius inclusius.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon