Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Comunitat Valenciana eleva a tres els casos sospitosos de pigota dels micos



   La Comunitat Valenciana registra en aquests moments tres casos sospitosos de Monkeypox (pigota dels micos) pendents de confirmació, un per província, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat.

   Així, aquest dimecres s'han registrat dos casos més sospitosos, un d'ells a València i un altre a la província d'Alacant, però s'ha descartat el cas sospitós de València del qual es va informar dimarts passat.

   D'aquesta manera, en aquests moments hi ha tres casos en estudi, els dos nous a Alacant i València, i el detectat dimarts passat a Castelló, que seria un cas importat d'una persona que ha visitat una zona endèmica i que té simptomatologia "compatible amb la malaltia".

   El dijous de la passada setmana la Conselleria de Sanitat va començar a fer arribar als departaments de Salut, Centres de Salut Pública i Centres d'Informació i Prevenció de la SIDA (CIPS) de la Comunitat Valenciana l'alerta de Salut Pública amb indicacions de què és la pigota dels micos (Monkeypox), quines són les seues causes i com detectar-la.

   A més, incloïa instruccions perquè, en cas que s'identifiquen casos que complisquen els criteris de definició, "es posen en contacte de manera urgent amb els servicis de Medicina Preventiva per a iniciar la corresponent investigació epidemiològica".


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon