Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tota la Comunitat es troba en alerta taronja per precipitacions generalitzades


   La Comunitat Valenciana es troba en alerta taronja en per precipitacions generalitzades aquesta jornada que seran més persistents en la meitat septentrional, especialment a l'interior, on podran ser localment fortes.

   Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), hui hi haurà cel nuvolós i no es descarta que les pluges puguen anar acompanyades per tempestat. Hi haurà probables boires en punts de muntanya i bancs de boira.

   S'espera vent de l'est més marcat al litoral, en el terç del qual nord serà ocasionalment fort. En la resta serà fluix amb alguns intervals de major intensitat al llarg del dia.

   Les temperatures mínimes aniran en lleuger ascens i les màximes no patiran canvis o tindran lleus descensos. Així, Alacant registrarà una mínima de 14ºC i una màxima de 17ºC; Castelló, de 12 i 14; i València, de 13 i 14ºC.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon