Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba_roja activa la Comissió d'Emergències davant l'alerta de pluges persistentsEls treballs se centren ara a mantindre la neteja dels embornals, tant de la Reva com del Oliveral i controlar el nivell de la Rambla de Poyo, on actuaran de barrera les portes antiretorno. Els efectius controlaran també la bassa del Parc Logístic (PLV), per a garantir que absorbisca correctament les aigües. En aquest punt s'ha realitzat recentment una intervenció comunicant aquesta bassa amb la del Oliveral per a evitar desbordes.

La interconnexió de les canonades de la xarxa de pluvials i la col·locació d'embornals i tragaderas per a augmentar la seua entrada d'aigua als carrers L, G, Mallorca, Jacarandas, Llevant, i Fusters, permetran optimitzar funcionament hidràulic de la zona, com ja actuara en episodis de pluges anteriors. Una altra de les accions realitzades per a evitar inundacions va ser drenar la bassa al Parc Logístic (PLV), augmentant el seu calat i facilitant així l'absorció d'aigües.

La Policia Local ha establit una sèrie d'itineraris alternatius, amb la finalitat d'evitar problemes de trànsit en el cas que fóra necessari. Aquesta situació podria veure's agreujada per l'actual mobilització dels transportistes. Per a evitar un impacte major, s'ha facilitat la informació a totes les empreses del polígon.

En el nucli urbà, s'ha actuat en el Barranc dels Moros, a l'altura del Centre de Salut i de l'Auditori per a controlar els desbordes. Així mateix, s'estan controlant les cobertes d'edificis públics que puguen veure's més afectades.

Les previsions apunten que la borrasca  situada en la zona del Golf de Cadiz continuarà afectant la província de València i a causa de la interacció entre els vents humits de l'est-sud-est i l'orientació de les serres i les valls, en el nord de la Comunitat Valenciana i en l'extrem sud de Tarragona, podrien acumular-se més de 300 l/m² entre el dimarts i el dissabte de la setmana que ve.

Amb l'avanç d'aquesta nova depressió en altura cap a l'est, també en altres punts del país els registres podrien ser d'entitat. Segons el nostre model, la probabilitat de superar els 150 l/m² en els pròxims 10 dies és alta en el nord d'Alacant i sud de València,

L'Ajuntament disposa d'un servei d'informació meteorològica actualitzada a través de l'enllaç http://inforatge.com/meteo-ribarroja.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon