Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 14 palets de material humanitari enviarà Vilamarxant per la solidaritat amb el poble d'Ucraïna

Els operaris de l'Ajuntament de Vilamarxant han transportat hui el material donat per la ciutadania a la Fira de Mostres de Paterna perquè la Federació Valenciana de Municipis i Províncies organitze un comboi d'ajuda humanitària que done resposta a les peticions del poble ucraïnés.

Els veïns i empresaris de la localitat del Camp de Túria han respost a la crida d'auxili del poble ucraïnés, que necessita material de primera necessitat per a combatre les conseqüències de la guerra iniciada en el seu territori.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha tornat a destacar l'esperit solidari de Vilamarxant que ha posat el seu granet d'arena perquè el poble d'Ucraïna puga seguir en peu davant esta guerra provocada per Rússia.

"Vilamarxant continua demostrant una vegada més el seu esperit acollidor i solidari amb les persones que més ho necessiten. La nostra ciutadania ha respost amb més de 14 palets de material humanitari a la petició de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies que organitzarà l'enviament a Ucraïna", ha explicat.

"Tots hem fet un gran esforç per a respondre a esta crisi humanitària que s'està vivint a Ucraïna a conseqüència de la invasió russa", ha continuat Jorge, qui ha aplaudit el treball desinteressat d'un grup de dones ucraïneses residents a Vilamarxant que han sigut les responsables d'organitzar el material donat.

"El nostre poble ha estat, com sempre, a l'altura de les necessitats de la gent que més ho necessita. Poc importa el seu lloc de procedència, només importa que eixes persones tinguen el necessari per a viure una situació tan complicada i dramàtica com una guerra", ha finalitzat el primer edil.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon