Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El passat 8 de març Nerea P.C. va rebre el premi del V Concurs de Cartells de Sabjove pel Dia Internacional de la Dona

En aquesta edició han participat un total d'11 adolescents i joves i les seues obres estaran exposades a la Casa de la Joventut fins al 18 de març.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve en la vesprada del passat dimarts 8 de març va tindre lloc el lliurament del premi del V Concurs de Cartells pel Dia Internacional de la Dona organitzat per Sabjove, a través de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut.

La guanyadora ha sigut Nerea P.C., veïna de Sant Antoni de Benaixeve. Nerea va rebre el seu diploma de la mà de la regidora de l'àrea, María Elisa Plano i el tècnic de Joventut, Tano Sánchez. El cartell guanyador és el que es reproduirà oficialment des de Sabjove per a la difusió del Dia Internacional de la Dona i es distribuirà per tot el municipi.

Enguany han sigut un total d'11 adolescents i joves els que s'han presentat al concurs. Tots ells han pogut mostrar, a través de les seues obres, la seua visió sobre la igualtat entre dones i homes. L'exposició amb tots els cartells presentats podrà visitar-se a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78) fins al pròxim 18 de març.

Aquest concurs, que ja celebra la seua cinquena edició, pretén promoure valors d'igualtat, respecte i apoderament de la dona entre la població juvenil del nostre municipi. En ell poden participar joves d'entre 12 i 30 anys.

"Des de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut continuem treballant i fomentant valors d'igualtat entre els i les joves de la nostra població, amb el punt de mira posat en  col·laborar per a crear una societat justa i igualitària” assenyala la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano.

“El Concurs de Cartells és una de les accions amb què perseguim este objectiu. Cada any va tenint més participació i implicació per part de la població jove de Sant Antoni de Benaixeve, la qual cosa ens demostra que són conscients de la realitat que els envolta, i que desitgen canviar-la” ha afegit l'edil. “Personalment, em sent molt satisfeta per la participació de les i els joves en la 5a edició d'aquest concurs” conclou.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon