Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Agents d'Innovació comercial de la Mancomunitat ja programen accions amb els Ajuntaments

La Mancomunitat Camp de Túria està desenvolupant des de l'últim trimestre de 2021 un projecte relacionat amb la innovació comercial i industrial. Amb el suport de l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI) s'han contractat dos tècnics per a ajudar en el procés de la digitalització tant al comerç com a la indústria.

Després d'una primera fase de coneixement de la comarca, de les seues necessitats i dels objectius a aconseguir a Camp de Túria s'ha passat a la segona fase que és la d'implementació de les accions juntament amb els ajuntaments de la comarca.

En aquest sentit, el personal tècnic d'Innovació s'ha reunit ja amb responsables polítics i AEDLS i s'han començat a realitzar diverses accions. Existeixen dos números de telèfon per a assessorar-se sobre la digitalització i la innovació. Si eres un comerç de Camp de Túria i tens dubtes sobre aquest tema pots contactar en el 672171385 o si eres una indústria i vols conèixer processos d'innovació per a millorar la teua competitivitat pots resoldre les teues inquietuds en el 627101488.

AJUDES KIT DIGITAL

Paral·lelament a aquest treball, el personal tècnic al costat de tècnics de l'Acord Territorial d'Ocupació està duent a terme desdejunis i jornades per a donar a conèixer les ajudes del Kit Digital posades en marxa pel Govern d'Espanya.

Així, s'ha transmès a comerciants i empreses de Riba-roja de Túria, Nàquera i La Pobla de Vallbona els requisits i els detalls del Kit Digital. Tant per a ser agent digitalitzador com per a acollir-se al bo que ajuden les empreses a augmentar el seu grau de digitalització i donen solucions tècniques a les seues necessitats digitals.

El primer termini d'ajudes estarà obert per a sol·licitar-lo a partir del 15 de març. Podran fer-ho en aquesta primera fase les empreses que tinguen entre 10 i 49 treballadors. La Mancomunitat Camp de Túria per a facilitar la informació i per a donar resposta a les necessitats del comerç i la indústria ha posat en marxa un call center que atendrà les trucades relacionades amb el Kit Digital. Si estàs interessat a tenir més informació telefona al 627645043.

A Loriguilla

A L'Eliana

A Vilamarxant



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon