Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

120 papereres de cartó a Bétera per a conscienciar sobre el reciclatge en Falles



  •  La Junta Local Fallera i les cinc comissions del municipi reben un total de 120 papereres reciclades per a fomentar la recollida de residus.

 

Baix l'eslògan "Per una Bétera més neta" la regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa una campanya de conscienciació en la qual ha repartit un total de 120 papereres entre Junta Local Fallera de Bétera, la Falla La Barraca, la Falla L'Albereda, la Falla Carraixet, la Falla Gran Via de l'Est i la Falla Gran Via del Sud.

"Unes festes com les Falles, considerades Patrimoni de la Humanitat, han de donar exemple de civisme, neteja, germanor i harmonia traslladant així una bona imatge al món. A Bétera comptem amb un gran col·lectiu faller que s'implica en cada iniciativa i que ens ajudarà a aconseguir l'objectiu d'aquesta campanya", ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui al costat de la regidora de Medi Ambient, Gloria Campomanes, ha presentat aquesta acció.

D'aquesta manera, Junta Local Fallera i les cinc comissions disposen ja de papereres reciclades per a situar en els voltants del casal i de les carpes. Aquests punts nets ajudaran a evitar els desbordaments i sobretot, contribuiran al civisme atés que es compta amb una vintena per Falla.

Tal com ha indicat durant la presentació, la regidora de Medi Ambient, Gloria Campomanes, "és fonamental treballar conjuntament. La corresponsabilitat del col·lectiu faller farà que el nostre municipi estiga més net aquestes Falles".

Amb el repartiment d'aquestes papereres es facilita al màxim el comportament cívic de la ciutadania ja que des del Consistori es treballa per una gestió sostenible dels residus urbans per a aconseguir espais públics nets on tots els veïns i veïnes col·laboren en el manteniment del municipi.

La iniciativa se suma al reforç habitual que, des de l'àrea de Medi Ambient, es realitza durant les Falles sent una mesura més emprada per l'Ajuntament per a la gestió de residus en períodes de festes on es genera més quantitat de fem. "Busquem entre tots contribuir a mantindre neta i endreçada Bétera", ha finalitzat l'Alcaldessa.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon