Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Brussel·les aprova 100 milions dels fons regionals per a la Comunitat Valenciana


   

   La Comissió Europea ha autoritzat formalment aquest divendres a Espanya a destinar 100 milions d'euros a la Comunitat Valenciana amb càrrec al fons de recuperació regional React-EU, un finançament que es destinarà a impulsar la inversió en productes i servicis del sector de la salut, donar suport a xicotetes i mitjanes empreses, la mobilitat sostenible així com a la construcció i renovació d'hospitals públics i escoles.

   Brussel·les ha autoritzat un total de 171 milions d'euros sota el paraigua dels fons React-EU, dels quals 39 milions d'euros aniran a parar a Alemanya i 32 milions d'euros a Dinamarca, a més dels 100 milions de la Comunitat Valenciana a Espanya.

   A Alemanya, es desembossaran 27 milions d'euros en Baden-Württemberg que es destinarà a la investigació i el desenvolupament a més de pimes perquè milloren la seua competitivitat i la seua resiliència a les crisis; mentre que en Bavaria el Fons Social Europeu destinarà amb 12 milions d'euros als col·lectius més afectats pel coronavirus, per exemple contractant a més personal formatiu i del sector de la salut.

   Aquests fons finançaran la formació de 700 persones així com la seua capacitació per a les transicions verda i digital i, a més, donarà suport als intercanvis entre universitats i pimes per a traslladar els resultats de la investigació al mercat.

   A més, es desembossaran altres 32 milions d'euros per a Dinamarca per a escalar i provar noves tecnologies innovadores i renovables, especialment vinculades al sector de les energies netes.

   React-EU forma part del programa NextGenerationEU i està dotat amb 50.600 milions d'euros en finançament addicional per a 2021 i 2022 com a part dels programes de política de cohesió 2014-2020.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon