Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IVAM proposa les famílies transformar els seus espais amb 'tape art', dansa i animació


    -

   L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) convida a les famílies a jugar i intervenir en els seus espais amb cintes adhesives de colors utilitzant el 'tape art'.

   Ho farà mitjançant un taller, que s'organitza els diumenges i que permet crear murals i composicions efímeres amb cintes de colors, substituint als clàssics pinzells.

   Organitzat pel Col·lectiu TAV (Tape Art València), aquest projecte convida a explorar la zona a l'aire lliure del museu i transformar els llocs compartits de forma sostenible i efímera.

   La proposta d'activitats familiars també s'amplia amb el taller creatiu 'Art o garbat?', el disseny del qual i activació és a càrrec del cineasta Emilio Martí López.

   A partir de l'exposició 'Pinazo en el espacio público', els participants aprenen a animar dibuixos mitjançant tècniques com el 'stop-motion', utilitzant aplicacions per a dispositius mòbils.

   Així, els xiquets i xiquetes descobreixen la figura del pintor valencià, activen la seua creativitat i experimenten sensacions tàctils a partir de l'ús de l'arena i el paper, explica el museu en un comunicat.

   El programa de l'IVAM dirigit famílies els caps de setmana es completa amb 'Famílies en dansa', dinamitzada per l'artista multidisciplinari Vicent Gisbert Soler.

   En aquesta activitat, els diferents espais del museu es converteixen en un puzle d'escenaris per a la dansa contemporània.

MOURE I ESCOLTAR AL COS

   L'objectiu és moure i escoltar al cos treballant-lo com un element plàstic, expressiu i comunicatiu, a partir del qual es produeix un retrobament amb el creatiu, amb el gaudi i el gaudi a través de la dansa.

   Per a participar en les activitats familiars no és necessari tindre cap coneixement previ, ja que el procés i l'experimentació en família són el més important.

   La inscripció en els tallers és gratuïta i les dates i els horaris es poden consultar en la web de l'IVAM (www.ivam.es).


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon