Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant preveu iniciar les obres de la rotonda d'accés al polígon per la CV-3770 abans d'acabar febrer


El Consistori, a través d'una subvenció de millores dels polígons industrials de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, invertirà un total de 138.222,79 euros en l'execució d'esta infraestructura, que realitzarà l'empresa d'obres públiques Construccions Subiela SL.

L'obra pretén ordenar i regular el trànsit d'accés a l'àrea industrial i suprimir les múltiples illes partides que suposen un risc per les maniobres efectuades en eixe punt del polígon.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat l'aposta pel polígon: "Estem millorant la nostra àrea industrial d'Enchilagar del Rullo, així com de les seues instal·lacions i serveis. No entenem el creixement del municipi sense el corresponent creixement de l'activitat industrial i econòmica de Vilamarxant".

"La riquesa d'un poble la genera el seu teixit productiu, agrari, comercial i industrial. Per això hem de potenciar, invertir i millorar eixe teixit per a tindre majors i millors recursos que els que tenim en l'actualitat", ha agregat el regidor.

Finalment, l'alcalde Xavier Jorge ha explicat els objectius durant els pròxims anys: "El nostre compromís és incrementar la superfície industrial de Vilamarxant. Serà un procés llarg i costós que hauria d'haver-se iniciat en les legislatures anteriors però que treballarem per a fer-ho possible ara".





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon