Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

22 estudiants de l'Eliana reben el Premi extraordinari al rendiment acadèmic per part de Consellería

• L'alumnat de Primària i ESO dels 8 centres públics i privats de la localitat han obtingut una nota mitjana de 10.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha concedit els Premis extraordinaris al rendiment acadèmic, corresponents al curs 2020/2021, a un total de 22 estudiants d'Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria de l'Eliana. La nota mitjana de tots ells ha sigut de 10.

En concret, l'alumnat de Primària correspon als set centres que imparteixen aquest nivell educatiu: Daniela Alonso del CEIP El Garbí, Rafael Carrión, Abel Gómez-Antequera i Eva Rubio de l'Olivera, Kyra Ibáñez del Monte Alegre, Mauro García i Carla López del Verge del Carmen, Olímpia Maiques, Claudia Moratalla i Hugo Parry del Helios, Claudia Marco, Iria Pan i Adriana Rua de l ‘ALE i Biel Gamero del Rivas Luna.

Per part seua, els i les estudiants de l'ESO guardonats són Carlos Haba, Carla Sánchez del Helios, María dels Àngels Bartual i Lucía Calero de l’IALE, Marco Noguera i Daría Parras del Rivas Luna i Inés Jiamin Pérez i Lucía Sánchez de l'IES l'Eliana.

L'obtenció d'aquest premi extraordinari es farà constar en l'historial i en l'expedient acadèmic de cadascun dels alumnes en finalitzar la seua etapa educativa. A més, tots ells rebran un diploma a l'excel·lència expedit per la Conselleria, que serà entregat pròximament en un acte acadèmic organitzat per a això.

El primer edil, Salva Torrent, ha volgut traslladar la seua felicitació a l'alumnat elianer i als seus familiars pel seu esforç i els resultats acadèmics obtinguts. “Aquests resultats confirmen que l'educació és un vector de transformació social i de millora de la vida de la ciutadania i l'Eliana, com a Ciutat Educadora vol posar-los en valor”, ha destacat.

IES de l'Eliana imatge d'arxiu


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon