Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni rep la visita del director general d'Infraestructures Educatives en les obres del nou CEIP en Montesano

 Víctor Garcia i Tomás va destacar el ràpid avanç en la construcció del nou centre educatiu

Divendres passat, la corporació local va rebre al director general d'Infraestructures Educatives de la Generalitat, Víctor Garcia i Tomás, amb motiu de la construcció del nou CEIP de Sant Antoni de Benaixeve. El delegat va ser rebut per l'alcalde Quique Santafosta, la regidora d'Educació, Carla Sierra, l'arquitecte municipal José Peris, així com altres membres de l'equip de govern.

Durant la trobada, van visitar les obres del nou centre educatiu, ubicat en la zona de Montesano. El director d'obra i membres de l'empresa constructora van explicar a la comitiva com s'està desenvolupant la construcció del col·legi, que va començar el mes de juliol passat i avança a molt bon ritme. 

En efecte, el director general va fer una valoració molt positiva del ràpid avanç de les obres, i va mostrar el seu convenciment que, per al pròxim curs escolar, el centre ja estarà llest. Així mateix, Garcia i Tomás va mostrar el seu compromís i la col·laboració de la Conselleria d'Educació amb l'Ajuntament perquè això siga possible. 

El projecte, finançat per la Conselleria d'Educació a través del Pla Edificant, consta d'un pressupost de 6,1 milions d'euros en una actuació que gestiona l'Ajuntament. El segon col·legi públic de Sant Antoni de Benaixeve, que comptarà amb 500 llocs escolars, serà una escola de dues línies amb dues aules d'Infantil 2 anys, 6 d'Infantil 3-5 anys, 12 de Primària, gimnàs i menjador amb cuina pròpia per a 400 alumnes en dos torns.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon