Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IES Camp de Túria de Llíria incorpora 6 nous mòduls d'aules prefabricades

L'IES Camp de Túria ha incorporat 6 nous mòduls d'aules prefabricades mentre es duga a terme la construcció del nou institut en la zona de Mura. Esta actuació provisional "era una petició de la comunitat educativa del centre, que consideraven que les existents s'havien quedat obsoletes i mostraven nombroses deficiències", ha explicat el regidor d'Infraestructures Educatives, Paco García.

L'edil ha assenyalat que la Conselleria d'Educació "ha autoritzat estes noves instal·lacions provisionals fins que es puga fer el trasllat al nou centre educatiu". En este sentit, ha apuntat que "els tràmits de construcció del nou IES estan molt avançats i les obres del mateix està previst que puguen iniciar-se abans de finalitzar este 2021".

L'Ajuntament de Llíria ja està ultimant els treballs de supervisió del projecte del nou IES Camp de Túria, i s'espera que al llarg d'este mateix mes d'octubre es duga a terme la seua aprovació definitiva per a, així, començar les obres de construcció del nou institut que donarà servei al seu alumnat i professorat.

Finalment, García ha volgut agrair "la col·laboració de l'equip directiu, de l'alumnat i de l'AMPA del centre en la tramitació d'esta petició que, al costat del consistori, ha permés que estes aules estiguen operatives per a este mateix curs 2021-2022"


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon