Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La Mancomunitat amb l'Acord Territorial d'Ocupació, comença a difondre la cultura emprenedora en els instituts de la comarca

 En marxa els primers tallers per a acostar la cultura de l'emprenedoria als IES

 Així, aquesta mateixa setmana, l'alumnat de 3r i 4t de l'ESO, els de 1r i 2n de Batxiller i de 1r i 2n d'FP Bàsica del IES de Benaguasil han rebut la visita d'una tècnica d'Empresa i han pogut endinsar-se en el món de l'emprenedoria.

En sessions participatives, on l'alumnat s'implica aportant dubtes sobre el tema poden conèixer amb detall en què consisteix ser una persona emprenedora. Desenvolupar capacitats transversals que poden ser-los útils per a créixer en el mercat laboral és un dels objectius de la iniciativa.

La setmana vinent les sessions es traslladaran a l'IES Laurona de Llíria; després d'aquest centre educatiu la cultura emprenedora arribarà a l'institut del Prat, al de Riba-roja de Túria, el de Bétera i l'Eliana.

Si algun centre de Camp de Túria vol acollir-se a aquesta iniciativa pot posar-se en contacte amb la tècnica d'empresa en el número de telèfon 664533671. Els tallers s'emmarquen en horari lectiu i té la duració d'una classe.

La Mancomunitat Camp de Túria treballa per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, per això, dedicar recursos, transmetre coneixements i apoderar a la joventut està entre els seus objectius. A més, aquesta iniciativa compta amb l'aval de la Conselleria d'Educació a través del Director General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial.

IES de Benaguasil


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :