Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Serra estarà present a la Fira de les Comarques que torna a ser presencial

Serra estarà present a la Fira de les Comarques que se celebra a la plaça de l’Ajuntament de València des de hui fins al diumenge. La mostra està organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i és un aparador de tota l’oferta turística dels pobles de la província de València.

El personal de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Serra estarà atenent i informant a totes les persones que s’acosten fins al taulell de les possibilitats que ofereix el  municipi: tant en oci de natura, com patrimoni i gastronomia. La parada de Serra estarà amb  la resta dels pobles de la comarca de Camp de Túria, davant de la porta de l’Ajuntament de València.

La fira torna a ser presencial després que en l’edició anterior es fera en línia com a conseqüència de la covid19.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :