Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Poliesportiu i el CDH de Benaguasil reprenen l'activitat esportiva

Handbol, patinatge, tennis, bàsquet, futbol o frontenis són les disciplines que tornen a posar-se en marxa després de l'estiu.
També es reprenen les classes dirigides i el gimnàs del Centre Esportiu Hidrotermal.
L'Ajuntament de Benaguasil, a través de l'àrea d'Esports, ha représ l'activitat esportiva en les instal·lacions municipals després de l'aturada estiuenca. L'activitat, que han iniciat ja els clubs d'handbol, patinatge, tennis, bàsquet, futbol i frontenis, s'ha représ complint tots els protocols sanitaris marcats.

La volta als entrenaments i classes s'ha représ amb les pistes de tennis i pàdel renovades, amb nova gespa en el camp de futbol 8 i la construcció d'una rampa per a millorar l'accessibilitat al camp.

Al costat d'aquestes millores en els pròxims mesos està previst realitzar obres per a renovar l'entrada al Poliesportiu així com els vestuaris de la piscina d'estiu. En aquest sentit el regidor d'Esports, Rubén *Araque, ha assenyalat que "amb aquesta actuació el que pretenem és continuar millorant la qualitat de les instal·lacions esportives i el servei que oferim per a l'ús, gaudi i seguretat dels més de 600 usuaris".

També després de l'estiu ha reobert les seues portes el Centre Esportiu Hidrotermal, amb una variada oferta de classes dirigides així com del gimnàs. En tots dos casos i per a tractar de garantir l'espai requerit per les autoritats sanitàries es podran utilitzar les dutxes i els vestuaris al 50%.

Respecte a les activitats d'aigua, està previst obrir la piscina i l'spa amb totals garanties a l'octubre.

Quant a l'horari el CDH romandrà obert de manera ininterrompuda de dilluns a divendres, de *8h a 21.30 hores


.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon