Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els majors de 55 anys ja poden apuntar-se a les activitats gratuïtes a Sant Antoni de Benaixeve, del 7 al 9 de setembre

 La inscripció es realitzarà dimarts 7 de setembre i dijous 9 i les activitats seran gratuïtes

Segons informa la regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha posat en marxa el programa d'activitats gratuïtes per a persones majors de 55 anys. Les inscripcions es realitzaran demà 7 de setembre i dijous 9 de manera presencial, de 9.30 hores a 11.30 hores, a la sala d'activitats col·lectives dels locals municipals de l'Av. de Benagéber (enfront del Centre de Salut). En aquest espai també es desenvoluparan les activitats presencials del programa. 

Una volta transcorregudes estes dates, les inscripcions podran realitzar-se directament en les classes o enviant un missatge de Whatsapp al 606 609 946 (indicant nom, número de mòbil i activitat triada).

Les activitats del programa són les següents: 

Gimnàstica activa - dimarts i dijous - 9.30 hores

Gimnàstica passiva - dijous -10.30 hores

Ball en línia - dimarts- 11.00 hores

Zumba Gold - divendres - 11.00 hores

Ioga - divendres -9.30 hores

Taller d'aplicacions mòbils - dia per determinar

Taller de fotografia - dia per determinar

Taller de dibuix i pintura - dia per determinar

Taller d'activació de memòria- Enviar missatge de Whatsapp al 606 609 946 per a ser incorporat al grup 

Les places seran limitades i s'aniran completant segons augmente el ràtio d'ocupació d'espais, marcat per la Conselleria de Sanitat en matèria de prevenció contra la COVID-19. Les persones interessades només podran inscriure's en una activitat, i podran inscriure un acompanyant en cas de ser familiar o parella.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon