Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera instal·la aparcabicis en els centres escolars per a fomentar l'ús de la bicicleta com mitjà sostenible




  •  En total s'han instal·lat 4 aparcabicis en IES Les Alfàbegues i CEIP Lloma del Mas i està pendent la instal·lació en el Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües, centres adherits a la proposta.
  •  D'aquesta manera, es pretén animar a la població juvenil a desplaçar-se de manera més ecològica pel municipi i així acudir amb bicicleta als centres escolars cada dia.

 

Amb l'objectiu d'afavorir la mobilitat activa i oferir més opcions d'estacionament als joves de Bétera, l'Ajuntament, a través de la regidoria d'Educació, ha instal·lat en els centres educatius IES Les Alfàbegues i CEIP Lloma del Mas un total de 4 aparcabicis.

Tal com ha indicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la col·locació d'aquests dispositius respon "a la voluntat del Consistori per convertir-se en un municipi més sostenible que facilita la mobilitat urbana, sobretot entre la nostra població més jove".

Aquesta aposta es realitza directament en els centres escolars que s'han adherit a la proposta, pel fet que "volem fomentar la formació i la sensibilització entre els nostres joves i que es desplacen amb bicicleta als centres educatius", ha explicat el regidor d'Educació, Manuel Chover, qui ha recalcat que "és necessari que els nostres joves adquirisquen rutines viàries sostenibles".

L'Ajuntament de Bétera ha posat en valor la importància de dotar a la població juvenil d'espais com aquests perquè la bicicleta es convertisca en una alternativa de transport més sostenible per a realitzar els desplaçaments ja que fomenta els hàbits esportius i saludables.

Aquests aparcabicis, que s'han instal·lat en l'IES Els Alfábegues i en el CEIP Lloma del Mas i que està pendent s'instal·len en el Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües, estan col·locats en les entrades als centres sent uns elements imprescindibles per al foment de la mobilitat entre l'alumnat.

L'Alcaldessa i el regidor d'Educació han va coincidir a afirmar que "l'ús de la bicicleta suposa inculcar en els més joves la importància d'utilitzar un mitjà de transport més ecològic, net, sostenible i econòmic que fa de Bétera un municipi millor".


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon