Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria posa en marxa una nova edició del programa de voluntariat ambiental



L'Ajuntament de Llíria, en col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, presenta una nova edició del programa de voluntariat ambiental per a la prevenció d'incendis forestals. Esta iniciativa, que es va començar a desenvolupar l'any 2020, consisteix en la realització de tasques d'informació, sensibilització i vigilància, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, en la muntanya de la Concòrdia i altres zones forestals del municipi.

Cal recordar que és un servei de voluntariat, per la qual cosa no es rebrà prestació econòmica, encara que el consistori facilitarà aliments i begudes a les persones participants. A més, l'experiència es complementarà amb formació en matèries relacionades amb la prevenció d'incendis, medi ambient i primers auxilis, encara que en cap cas les persones participants formaran part de les labors d'extinció de possibles incendis.

Per a inscriure's en este projecte es demana, únicament, comptar amb la majoria d'edat i emplenar i enviar el full de sol·licitud, que està disponible en la web municipal, al correu josep.sabater@lliria.es. A més, es poden consultar tots els dubtes que sorgisquen sobre el programa telefonant al 637028311.

La regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató, ha animat a participar en esta iniciativa "que permetrà tindre un major control sobre possibles incendis forestals i contribuirà a la conservació del nostre entorn natural". "A més, les campanyes informatives serviran per a sensibilitzar a agricultors, senderistes i residents de les urbanitzacions sobre quines són les pràctiques correctes", ha explicat la regidora.

Finalment, Morató també ha recalcat que este programa permet "donar compliment a l'objectiu nº 15, que fa referència a la 'Vida d'Ecosistemes Terrestres', dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles de Nacions Unides (ODS)"



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon