Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Des del pròxim dilluns l'EPA de L'Eliana serà punt de vacunació massiva de ciutadania de L'Eliana i Sant Antoni


La Zona Bàsica de Salut ha informat que aquesta setmana acabarà de citar les primeres dosis als veïns i les veïnes majors de 60 anys de l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve. Tota persona que supere aquesta edat i que, tenint el desig de vacunar-se, encara no tinga administrada la primera dosi ha de cridar al Centre de Salut al telèfon 96 271 84 40 per a facilitar les seues dades.


La setmana que ve es continuarà citant a través de SMS a la ciutadania nascuda entre 1962 i 1970 (51-59 anys). Per això, és fonamental que comproven i mantinguen actualitzats les dades de contacte de la targeta SIP. En aquest sentit, ha reconegut que, actualment, hi ha més de 300 veïns i veïnes de la zona en aqueixa franja d'edat que tenen un mòbil donat de baixa o erroni i, per tant, no estan rebent el SMS de la citació.


D'altra banda, a partir de la vesprada del pròxim dilluns 24 el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) passarà a ser el punt de vacunació massiva de referència de l'Eliana i San Antonio de Benagéber i atendrà al dia a un màxim de 780 usuaris, depenent del ritme de subministrament de les farmacèutiques. Per a això, la Zona Bàsica ja té preparat el personal per a disposar de 3 boxs de vacunació funcionant alhora i amb totes les consideracions logístiques i tècniques necessàries.


Amb la finalitat d'agilitar tot el procés, els i les pacients han de portar el SIP sempre a la mà i emplenar el qüestionari que rebran a la seua arribada. A l'entrada, els administratius comprovaran la seua cita i si tenen alguna patologia o dubtes podran comunicar-li-les al metge de la taula de triatge.


Posteriorment, passarà a un dels boxs de vacunació, on se li administrarà el tipus de vacuna assignada per Conselleria. Després de la inoculació hauran d'esperar un mínim de 15 minuts o fins a 30, en el cas en què tinguen antecedents de reacció al·lèrgica a una altra vacuna o tractament injectable.


A tots ells, se'ls entregarà un carnet de vacunació durant el procés i un recordatori de segona cita.


El primer edil de l'Eliana on es produirà la vacunació massiva, Salva Torrent, ha advertit que els aparcaments del Cinema d'Estiu i de l'Auditori estaran reservats per als usuaris i usuàries que acudisquen a vacunar-se i la Policia Local i Protecció Civil controlaran els accessos, “amb l'objectiu de facilitar l'entrada a l’EPA i accelerar així el pla de vacunació als grans grups de població.


foto de la vacunació del 21 de maigPublicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal