Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Dijous que ve l'Emprenedoria sostenible i els ODS protagonistes a Vilamarxant

 Organitzada per la UV amb el suport de Mancomunitat i Ajuntament de Vilamarxant

La Mancomunitat Camp de Túria i l'Ajuntament de Vilamarxant han organitzat al costat de la Universitat de València una jornada que versarà sobre l'emprenedoria social i els ODS. Es tracta d'una jornada gratuïta prèvia inscripció en el següent enllaç (clic) 

Aquesta jornada, que se celebrarà a la Casa de la Cultura de Vilamarxant de 10.00 a 14.00 hores se centrarà en l'eix de prosperitat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La jornada servirà per a conèixer millor la importància dels ODS i la seua implicació real en l'economia a través d'experiències ja formulades.

L'aula Empresocial ha posat en marxa les III Jornades comarcals "Emprenedoria social i ODS" que tindran lloc en cinc sessions celebrades en diferents capitals de comarca i que abordaran, cadascuna, un eix dels ODS.

En el cas de Vilamarxant, el dijous 27 de maig se centrarà en els títols 7, 8, 9, 10 i 11 dels ODS. La jornada s'iniciarà a les 10:30h del matí amb una presentació institucional. Mitja hora després, la directora de l'aula Empresocial, Pilar Alguacil, parlarà sobre els ODS i l'agenda 2030.

A continuació, Antonia Sajardo, del departament d'Economia Aplicada de la UV, i Emili Altur, gerent de Novaterra, consultor i docent; participaran en una Taula de Conferències que tractarà l'economia Social i els ODS com a binomi primigeni de sinergies i els ODS com a motor local. Després d'una pausa, a les 12:30h serà el torn d'una taula redona on es presentaran experiències de bones pràctiques a propòsit de l'aplicació dels ODS i l'economia sostenible. En aquesta taula redona participaran Sercoval, Civil 4 S.L. i Rodant Cooperatives.

La sessió de Vilamarxant s'enquadra dins de les III Jornades Comarcals. La primera sessió es va celebrar a Alzira, la següent a Gandia i després de la de Vilamarxant arribarà el torn de Sagunt i el tancament de les jornades serà a València. Les III Jornades Comarcals estan organitzades per Aula Empresocial i UVEmpren amb la subvenció de la Diputació de València i el suport de Divalterra.Tags: , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :