Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja subscriu un conveni amb una empresa per a proporcionar formació especialitzada en soldadura a 30 persones del municipi


L'alcalde de Riba-roja Robert Raga i el gerent de Soldaval Formació SL, Imani Fakhreddin han subscrit un conveni de col·laboració amb l'objectiu de millorar la formació i qualificació de les persones desocupades del municipi en el sector de la soldadura, una de les professions actualment més demandades en el mercat laboral.

Els cursos que s'oferiran són; "Soldadura amb Elèctrode Revestit" i "Soldadura Òxides i Soldadures Mig/Mag", ambdós amb una duració de 720 hores, en torns de matí i vesprada, de 8.00 a 14.00 i de 15.00 a 21.00 hores.

A més de la formació específica pròpia de Soldadura, l'alumnat rebrà nocions per a la pràctica les habilitats i competències personals en el sector laboral o una estratègia per a la cerca d'ocupació. Així mateix es formarà en el maneig de pont grua, estrobat de càrregues i oxitall targeta professional del metall, especialitats amb una gran projecció laboral.

Una vegada finalitzat el curs, l'empresa es compromet a la inserció del 60% de l'alumnat que finalitze la formació amb èxit en empreses del metall, en el termini màxim de 6 mesos una vegada finalitzat el curs.

Soldaval Soldadures Professionals Valencianes, S.L, és una empresa situada en el Polígon Industrial del Oliveral de Riba-roja, fundada l'any 2005 i que es dedica a la reparació i fabricació de peces metàl·liques, soldadures especials en alumini, acer inoxidable, acer al carboni, ferro colat, bronze, titani.

L'empresa local, referent en el sector de la soldadura professional, compta en l'actualitat amb 75 treballadors i al llarg d'aquests anys, ha format a desenes de professionals en aquest sector.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha destacat després de la signatura "aquest conveni simbolitza l'aposta de la política municipal per formar a professionals en aquells oficis més demandats per les empreses del nostre teixit industrial i afavorir-los els coneixements necessaris per a la seua inserció del mercat laboral i millorar així la seua ocupabilitat".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal