Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El tram de 600 metres de la via verda entre Benaguasil i Vilamarxant ja es pot utilitzar


Així ho van comprovar ahir els alcaldes de totes dues localitats, Ximo Segarra i Héctor Troyano, en la seua visita al tram que uneix el Molinet amb el pont de ferro, al Parc Natural del Túria, després dels treballs de condicionament i senyalització duts a terme.

Tots dos van recórrer aquest tram ciclista i de vianants d'uns 600 metres de longitud que suposa una via d'unió entre les dues localitats, i que reforça l'oferta recreativa i esportiva, en propiciar la pràctica d'activitats saludables i respectuoses amb el medi ambient com passejar, córrer o muntar amb bicicleta.

"Amb aquest nou tram ja estem units amb els nostres veïns de Vilamarxant i amb el Parc Natural del Túria. Des de hui els veïns d'aquestes dues localitats ja poden gaudir d'aquest nou itinerari apte per a tota mena de caminants, ciclistes o corredors i que discorre per un paisatge d'horta i tarongers, oferint noves possibilitats d'oci i una forma de turisme respectuosa amb el medi ambient", han subratllat des del Consistori.

El nou tram executat forma part de la ruta ambiental de "El Molinet" que s'inicia en l'edifici de l'antiga estació ferroviària, convertint-se en un itinerari que promou les pràctiques esportives i saludables dels veïns en tractar-se d'un recorregut molt assequible, sense tot just dificultat ni desnivell.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon