Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana obri una nova convocatòria de licitació del Bar de la Piscina,i dels Jubilats

El termini per a la nova presentació d'ofertes per a l'explotació hostalera dels locals estarà obert fins al pròxim 28 d'agost.


L'Ajuntament convoca de nou el procediment per a la concessió del servei d'explotació dels bars-cafeteries públics del Bar de la Piscina o EPA i dels Jubilats.

El passat mes de juny, el Consistori va establir 3 lots independents que s'unificaven en una mateixa licitació. El Bar del Mercat Municipal va rebre un total de 3 proposicions, deixant deserts als bars del Centre de Formació de Persones Adultes i dels Jubilats per falta de licitadors.

L'Ajuntament ha decidit efectuar una nova convocatòria de licitació perquè els hostalers presenten les seues ofertes, havent sigut convidades 3 empreses de la localitat. Els interessats en la convocatòria tindran fins al pròxim 28 d'agost per a presentar les seues propostes a través de mitjans electrònics, tal com estableix el Reial decret llei 17/2020, de 5 de maig, per a la convocatòria de licitacions. Tots els detalls del procediment al complet es poden consultar en la web municipal, en l'enllaç.

Aquests establiments són instal·lacions d'interés general per al municipi, per a potenciar les relacions interpersonals entre els veïns i les veïnes que assisteixen a les diferents activitats que es desenvolupen en aquests espais.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon