Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació inicia els tràmits per a executar l'ampliació de la carretera de Llíria a Alcublas

Llíria:
El Butlletí Oficial de la Província (BOP) va publicar divendres passat l'anunci de la Diputació de València amb la relació de terrenys afectats en la primera fase del projecte d'ampliació de la carretera CV-339 de Llíria a Alcublas.
Després d'este tràmit de les expropiacions, es donaria pas a l'actuació de millora d'esta via que suposarà una inversió total de 8,5 milions d'euros, amb una longitud de la plataforma de 13,4 quilòmetres, i que es desenvoluparà en quatre fases.
La primera, amb un pressupost de 1,8 milions d'euros, es considera prioritària perquè és el tram que enllaça Llíria amb el Camí de Caicons i és el que més trànsit de vehicles té.
També contempla la construcció d'un carril bici, que transcorrerà des de Llíria fins a la Cooperativa Vinícola, connectant-la a l'actual xarxa ciclista. D'esta manera, es potenciarà la mobilitat sostenible entre el nucli urbà, el centre agrícola i les urbanitzacions de la zona.
Entre les actuacions de millora, destaquen igualment l'ampliació de la calçada, l'augment de visibilitat en les corbes, l'elevació de la rasant, el reforç general del ferm, la millora del drenatge en la via i l'actualització de la senyalització existent.
La CV-339 suporta al voltant de 4.000 vehicles diàriament, i presenta un ample deficient i un paviment en mal estat, amb corbes de visibilitat reduïda, la qual cosa genera situacions de perillositat, donat el nombrós trànsit de ciclistes.
L'alcalde Manolo Civera ha valorat “molt positivament este anunci en el BOP, perquè es posa en marxa un projecte de vital importància per a connectar Llíria amb els pobles d'interior, amb la millora així de la seguretat viària per als usuaris de la carretera,  com a ciclistes, agricultors i moters”.

Font de la publicació difusió

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon