Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

S'Obre el termini de preinscripció en els cursos de tèxtil i mecànica de la Mancomunitat

La Mancomunitat Camp de Túria ja treballa en la preparació del pròxim curs escolar 2020-2021. D'esta forma, els Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) ja tenen obert el termini de preinscripció.

Així, els alumnes interessats a cursar a partir de setembre, si la pandèmia i les autoritats competents així ho estableixen, els cursos de ‘Arranjaments i Adaptacions en Tèxtil i Pell’ i ‘Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles’ ja poden realitzar la preinscripció a través de la pàgina web de la Mancomunitat o punxant directament en aquest enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsdpuaigjoolxdhauows6s-lqudtzlx4hgl72t3tcpvaorrnha/viewform

Les persones interessades han de tenir entre 16 i 21 anys i no haver obtingut el títol d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). La formació s'imparteix en el centre cívic del Prat de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores.

Els cursos tenen una duració de 9 mesos, igual que el calendari escolar, i compten amb un període de pràctiques formatives no remunerades. Durant unes setmanes l'alumnat treballarà en una empresa on podrà desenvolupar i aprofundir els coneixements adquirits durant la formació.

L'equip docent especialista en la matèria, guiarà en tot moment a l’alumnat que formen part del curs acadèmic 2020-2021. Les persones interessades poden posar-se en contacte també en el telèfon de bàsica 627645045, de tèxtil 667755632 i de mecànica 627645051.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :