Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil repartirà màscares a través del comerç local. El material de confecció el suministra l'Ajuntament

L'Ajuntament de Benaguasil en col·laboració amb l'associació d'Empresaris de Benaguasil, repartirà a la població màscares domèstiques confeccionades per un grup de persones voluntàries de la població que està cosint en els seus domicilis màscares amb les quals protegir-se al carrer del COVID-19.

Una labor que realitzen a partir del kit facilitat pel Consistori, que és qui adquireix el material per a posteriorment entregar a les 50 persones voluntàries el patró de tela tallat i la goma elàstica per a la seua confecció.

De moment han aconseguit confeccionar 3.000 unitats que es depositaran en els comerços que romanen oberts així com entre les empreses que les sol·liciten, que les entregaran a les persones de risc i que realment les necessiten per a acudir als seus llocs de treball i, a mesura que es dispose de més està previst que es continuen repartint en els diferents establiments del municipi per a la població en general, sent la previsió arribar fins a les 15.000 unitats.

Des de l'Ajuntament han agraït el treball desinteressat d'aquestes persones voluntàries, que després de col·laborar en la confecció d'equips de protecció per a diversos hospitals, centres de salut, residències de majors, comerços i personal municipal, segueixen bolcades en la confecció de màscares perquè els veïns de Benaguasil puguen combatre amb major eficàcia la lluita contra la pandèmia. “Agraïm la labor que estan fent les voluntàries que estan emprant el seu temps, esforç i recursos per a ajudar, i el compromís de l'associació d'empresaris que col·labora en el repartiment de les màscares per als col·lectius més sensibles i el personal que diàriament ha d'eixir al carrer per a fer el seu treball en contacte amb altres persones, per la qual cosa volem posar l'accent en la responsabilitat de la ciutadania perquè recullen màscares si realment les necessiten”, ha assenyalat l'alcalde Ximo Segarra.

Així mateix es repartiran en les estacions de metro per a les persones que vagen a utilitzar el transport públic les màscares que la Delegació de Govern ha fet arribar a l'Ajuntament després de la queixa presentada per aquest per no haver sigut inclòs en el repartiment inicial.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon